FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
23 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Dijital bir alkol probu yardımıyla, alkol seviyenizi kolay, basit ve hızlı bir şekilde ölçebilirsiniz. Nefes analiz cihazının boyutu nedeniyle, aracın torpido gözüne bile sığabilir. Cihaz ev partileri ve partiler için mükemmel bir seçim olabilir. Gadget'ın bir LCD ekranı vardır, karanlıkta parlar, böylece her zaman doğru ölçümler yapabilirsiniz.

Kiraz kraliçesi konyak kirazı
Alkol-kiraz bonbon ile, nefes analiz cihazının sinyal vereceği konusunda neredeyse hiçbir soru yoktu. Bileşenler ayrıca, özellikle karton üzerinde belirtilen etil alkolü de içerir: maksimum alkolik mukavemet yüzde 5 hacimdir. Gabi gerçek bir kahramandı, elinden geldiğince çok sayıda konyak kirazı yemeyi kabul etti. Dört parçaya ayırdı. İlk tüketimden hemen sonra, prob 0.5 binde bir olduğunu gösterdi. On dakika sonra, binde 0.4. Bu nedenle, bir hafta sonu aile ziyareti sırasında krementikten konyak kiraz bonbonlarına rastlarsanız, ayrılmadan önce en az yarım saat beklemeye değer.

Özellikler: Aralık:% 0.00 -% 0.19 BAC veya 0.0 - 1.9g / l2: % BAC ve g / L2 x AAA pille çalışır. Boyutları: 11cm x 7cm x 2,5 cmRenk: siyah
Lütfen ürünün hijyenik cihaz olarak nitelendirildiğini, kullanılması durumunda sadece garanti kapsamında değiştirilebileceğini unutmayın. Geçerli yasalara tabidir. Cayma hakkınız yok!
Ürünü satın alırsanız, bunu aklınızda bulundurarak yaparsınız!
Widget'ı kullanma: Widget'ı kullanmak çocuk oyuncağıdır, sadece Güç düğmesine basın ve cihaz açılır. 10 saniye sonra - cihazın ısındığı sırada (ısınma yazıtı) probu patlatabilirsiniz. 5 saniye üflemeden sonra sonucu görebilirsiniz.

Gadget'ların kutusunda ne gizli?- Anahtarlıklı dijital alkol probu



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.