FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
24 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı


Helena 90, Mutfak başlığı, 595 m3/h, LED ekran, siyah
Klarstein'ın Helena 90 davlumbaz başlığı, enerji verimliliği sınıfı A ile ikna eder, mükemmel hava emme performansını garanti eder ve renkli arka ışığı sayesinde olağanüstü ışık yayar.
3 güç seviyesi sayesinde, Helena 90'ın çalışma kapasitesi mutfakta yaptıklarınıza kolayca uyarlanabilir. En yüksek güç aşaması, mutfaktan 595 m³/s'ye kadar havayı uzaklaştırır ve çeşitli ısıtma alanlarındaki mutfak dumanlarını bile işleyebilir. En son teknoloji sayesinde, gürültü seviyeleri (sadece 63 dB) ve enerji tüketimi, enerji verimliliği sınıfı A'da düşük tutulur.
Klarstein'ın Helena 90 davlumbaz başlığı sadece zarif görünümü nedeniyle değil, aynı zamanda dokuz farklı renkle isteğe bağlı olarak etkinleştirilen arka ışığı nedeniyle de özellikle çekicidir. Bu sayede, duvara monte edilen bu mutfak aspiratörü her mutfağa eşsiz bir atmosfer kazandıracaktır. Plakayı herhangi bir zamanda aydınlatmak için iki isteğe bağlı LED ışık, tencere ve tavaların içeriğinin mükemmel görünürlüğü. Tüm çalışma elemanları, ekranlı dokunmatik panel olarak doğrudan yüzeye entegre edilmiştir. Duvara montaj, egzoz hortumu (havalandırma) ve buna uygun baca kaplaması için gerekli tüm malzemeler teslimat kapsamına alınmıştır. İki aktif karbon filtresi kullanılarak, davlumbaz çalışma modu kolayca devridaim moduna (sirkülasyon havası) değiştirilebilir.

Temel bilgiler:

Enerji tasarruflu ve ekolojik: A sınıfı enerji verimliliği sayesinde
Dumana karşı güç: 595 m3/s'ye kadar maksimum hava emme kapasitesi
Arka plan aydınlatması: Dokuz farklı renge sahip Dengeli Işık konsepti
Çalışma modunun basit değişimi: Çalışma modu, aktif karbon filtreleri kullanılarak devridaim moduna (sirkülasyon havası) değiştirilebilir
Ergonomik ve konforlu: ocak üzerinde hareket özgürlüğü için kompakt, eğimli davlumbaz
Basit kullanım: dokunmatik panel ve LED ekran ile aralarından seçim yapabileceğiniz üç güç seviyesi

Özellikler:

Enerji verimliliği sınıfı: A
Mevcut LED renkleri: beyaz, kırmızı, yeşil, mavi, sarı, leylak, turuncu, turkuaz ve sarı-yeşil
Düşük çalışma gürültüsü: En yüksek güç seviyesinde 63 dB
İki aktif karbon (10030727) filtre kullanarak kolayca devridaim moduna (sirkülasyon havası) geçin
Duvar braketleri, dübeller ve vidalar içeren komple montaj kiti
Güç kaynağı: 220–240 V~ | 50/60 Hz

Teslimat kapsamı:1 x ocak1 x egzoz hortumu (havalandırma)1 x montaj malzemesi2 x aktif karbon filtre2 x dönüş kapağıAlmanca kullanım talimatları (diğer diller: İngilizce, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca)Boyutlar:Boyutlar (cihazın maksimum boyutları): yaklaşık 90 x 51,5 x 33 cm (genişlik x yükseklik) Ünitenin minimum/maksimum derinliği: yaklaşık 12 / 33 cmEgzoz (havalandırma) hortumunun çapı: 15 cm (Ø)Güç kablosu uzunluğu: yaklaşık 140 cmAğırlık: yaklaşık 21 kg



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.