FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
23 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Bluetooth üzerine H78 Smart 1 95 h velyk pembe

₺248,75 /adet vergisiz fiyat

Durum
Teklif güncel değil
Minimum sipariş
10 adet
Mevcut miktar
kısıtlama olmadanDevamlı olarak satışta
Ülke
Macaristan
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
SKU:
holm7194
EAN:
=VLOOKUP(A594,Munka1!D:E,2,FALSE)
Son güncelleme
4 gün önce

Bu kategorideki güncel teklifler
Teklif tanımı

H78Max adı verilen enerji ram smart r t ile tanışın.
Bu akıllı olan çevreye duyarlıdır ve birçok gelişmiş işlevselliğe sahiptir. Kompakt m rete 44 * 38 * 11mm, bilekte rahatça giyebilirsiniz.

Akıllı ra, n navig l s bilgi ci kat'ı görüntüleyebileceğiniz 1.95 h inç LCD k sineğine sahiptir. Bluetooth 5.0 + 5.0 çift modlu v kararlı s hızlı anahtar d st m s cihaz z kh z, p ld ul akıllı telefonlar yapabilirsiniz. Ve kapasit, v t bb rint ses technol gia rint k uçucu kül s vez rl st komiseri.

H78Max, 280mAh pil t pl l tarafından kırılan taş m k d st k n l enerji çıkışına sahip olmak için akıllıdır. Bu, daha uzun bir zemid t s daha az t lt si döngüsü yapabilir. T lt si m dja, t rt nik ile 2 pinli bir bağlantıdır, böylece r t i'yi bir kez kullanabilirsiniz.

Akıllı ra mos'un temel işlevi, h v birçok r gz t h v birçok r gz t t telefonlar nyvb l, SMS k ld s t s t telefon çapraz-l, kalp atış hızı izleme st, v rnyom s- s v roxig n-monitör st, uyku monitörü st, Bluetooth h v st, Bluetooth zen t s m g birçok m st dahil olmak üzere t n l'dir.
Buna ek olarak, ss s destekler, çok kullanır, brest, eml el iki s müzik, yanı sıra t daha fazla hareket st s fonksiyonu t t p ld bilek elford t sa, f kesilmiş k uçucu kül, kark t s s cep telefonu aramaları s, t voli f nyk p, napt r, felv tel s t k k s. H78Max akıllıdır ve bir şifresi vardır.

Smart, müziğinizin WeChat, QQ, Facebook, Twitter, Line, Whatsapp ve Instagram'da görebileceğinizden çok daha fazlasında s t s t i on n p r o g i e t i almasını sağlayabilir. Bu, en iyi etkinliklerimle her zaman iletişimde kalmamı sağlayabilir.

H78Max, atlama, koşma, kaldırma, masa tenisi, ram rball, badminton, dağcılık gibi daha fazla spor ve beceriyi desteklemek için akıllıdır.

Akıllı ra, IOS 9.0 s jabb sürümü ival ve Android 5.0 s jabb sürümü ival ile uyumludur. T h e r n t i on o f

Enerji dolu akıllı H78Max'i keşfedin ve kendinizi günlük hayata bırakın. Gökyüzüne göz kulak olun, m s esk z h z açın ve lm ny t'de k comfortable s fonksiyonu lis smart'ı çekin. S üzerinde rt i kullanılabilir ve düzenli bir görünüme sahiptir.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.