FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
16 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Cecotec Conga 1190 pilot temizleme robotu

₺4.041,08 /adet vergisiz fiyat

Durum
Teklif güncel değil
Minimum sipariş
1 adet
Mevcut miktar
kısıtlama olmadanDevamlı olarak satışta
Ülke
Polonya
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
Markalar
Cecotec
SKU:
8435484051392
EAN:
8435484051392
Son güncelleme
3 hafta önce

Bu kategorideki güncel teklifler
Teklif tanımı


MÜKEMMEL VAKUMLAMA YENI BIR ÇAĞA GIRIYOR
Dünyamızda yeni bir temizlik tarzı ortaya çıkmıştır. Hafızası sayesinde Conga Serisi 1190, başından eve dönüşüne kadar işini kesinlikle verimli bir şekilde yapar. İnanılmaz kıvrımlar ve dönüşler her toz zerresini giderir ve temizleme sistemi güvenilirdir. Her zaman temizliğe hazırdır ve iki nokta arasındaki en kısa yol olan en uygun şekilde yapar. Ona evi temizlemeyi emanet ettiğinizde, farkı fark edeceksiniz. Kapalı yüzeyin tamamını temizler ve şarj istasyonuna ne zaman ve nasıl geri dönüleceğini bilir.
2'SI 1 ARADA ROBOT VAKUMLAMA: SÜPÜRME, VAKUMLAMA,
Conga robot serisinin amiral gemisi işlevselliktir.

AKILLI VE DÜZENLI NAVIGASYON, TÜM YÜZEYI TEMIZLER
iTech Gyro teknolojisi ile haritalar ve bellek ile akıllı ve dağınık olmayan navigasyonun keyfini çıkarın. Conga Serisi 1190, her türlü zemin için tasarlanmıştır ve evinize tamamen uyum sağlar, kaplanacak tüm yüzeyi temizler, mobilyaların altından geçer, engelleri algılar ve çarpmaları veya düşmeleri önler. Diğer robotik elektrikli süpürgeler temizden daha kirli olabilir, ancak bu gelişmiş model, toz ve alerjenleri yakalayan yüksek verimli bir filtreyle havayı temizler.
BELLEK SISTEMINIZLE HER ZAMAN EN VERIMLI ROTAYI YÖNLENDIRIN
Her zaman en hızlı ve en verimli rotayı bulmak için rotayı unutmayın ve bellek kontrol sistemi ile temizledikten hemen sonra şarj istasyonuna dönün. Robot tam olarak nerede olduğunu, nereden geçtiğini ve henüz nereye gitmediğini biliyor.

6 OTOMATIK TEMIZLEME MODU: TEMIZLEMEYI UNUTUN
Yeni Conga 1190 serisi robot, her türlü yüzeye ve ihtiyaca uyum sağlayan 6 otomatik temizleme moduna sahiptir. Uzaktan kumandadan bir mod seçin ve işte, bu kadar basit.

Jiroskopik mod: Düzenli ve akıllı bir şekilde kaplanacak tüm yüzeyi temizleyin ve şarj tabanına en hızlı şekilde geri dönün.
DeepCleaning modu: Tüm evi iyice temizleyin ve evin her odasındaki belirli yerlerde birkaç kez maksimum güçte vakumlayın. Robot, ilki Jiroskop modunda ve ikincisi Otomatik modda olmak üzere iki aşamada hareket eder.
Kenar modu: En kirli alanlardan biri genellikle kenarlar veya süpürgeliklerdir. Bu nedenle, Conga robot serisi, duvarların ve mobilyaların etrafında biriken kirleri temizlemek için özel bir moda sahiptir.
Manuel mod: Uzaktan kumanda ile robotun tam kontrolünün keyfini çıkarın ve istediğiniz yere yönlendirin. Bu manuel modda, robot belirli yerlerden kiri rahat ve anında temizler.
Spiral mod: Bir noktada kir birikmesi durumunda, robot kiri hemen çıkaracaktır. Örneğin, yemek pişirirseniz ve un tenceresi devrilirse.
Eve dön: Robot temizliği bitirdiğinde veya pil azaldığında otomatik olarak etkinleşir ve şarj istasyonuna döndüğünde, kalabilecek son kir izlerini gidermek için temizlemeye devam eder. Ek olarak, uzaktan kumandayı kullanarak bu modu manuel olarak da etkinleştirebilirsiniz.

EN FAZLA TEMIZLIK IÇIN ÖZEL DERIN TEMIZLEME MODU
Ekstra derin bir temizliğe hazır olun. Bu mod ile Conga 1190 serisi, evdeki her odadaki tüm kirleri temizleyerek geride toz bırakmaz. Temizlik iki aşamada programlanır: Birincisi, robotun tüm kapalı yüzeyi akıllı ve düzenli bir şekilde temizlediği Gyro modunda, ikincisi ise robotun kesinlikle mükemmel bir sonuç bırakmak için evin tüm noktalarından birkaç kez geçtiği yer.
EVİNİZ MAKSİMUM GÜÇLE DAİMA TEMİZLİ
Güçlü türbini, ForceImplode sistemi sayesinde 1400 Pa'ya kadar yüksek emiş gücünü en üst düzeye çıkarır. Her zaman temiz bir zemini garanti eder ve her türlü kiri herhangi bir yüzeyden temizler. Ek olarak, tüm kirleri emme nozuluna itmeye yardımcı olan iki yan fırça sayesinde kaçacak bir köşe yoktur.

EVDE OLMADIĞIN ZAMANLARDA TEMIZLE, PLANLA VE UNUT
Haftanın 7 günü, günün 24 saati tamamen programlanabilir. Günlük temizlik görevlerini unutun, robotu seçtiğiniz zamanda seçilen günleri temizleyecek şekilde programlayın ve zamanınızı en çok sevdiğiniz şeye adayın.
EN ŞAŞIRTICI KİRLERİ TEMİZLEYİN
3 güç seviyesi ile her türlü kiri temizler. Minimum aşınma ile yüzey temizliği için Eco modu, güç kaybı olmadan günlük temizlik için normal mod ve derin temizlik için turbo modu (1400 Pa) arasında seçim yapın.
HER TÜRLÜ KIR IÇIN 3 GÜÇ SEVİYESİ
3 güç seviyesi ile her türlü kiri temizler. Minimum aşınma ile yüzey temizliği için Eco modu, güç kaybı olmadan günlük temizlik için normal mod ve derin temizlik için turbo modu (1400 Pa) arasında seçim yapın.

Teknik DetaylarMarka: CecotecModel Numarası: Conga Serisi 1190Ürün boyutları: 12 x 58 x 38 cm; 5.26 kilogramKapasite:    0, 



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.