FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
23 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı


İki cihazın enerjisini aynı anda yenilemenizi sağlayan iki USB bağlantı noktasına sahip son derece yetenekli güç bankası. Çeşitli geziler, kamplar veya diğer geziler sırasında mobil ekipmanların mükemmel arkadaşı.
Çok sayıda bağlantı noktanız var - Gadget, güç bankasını (mikro USB ve USB Tip C) şarj etmek için kullanılan 4 bağlantı noktasına kadar donatılmıştır : 2 ve mobil cihazlarınızın enerjisini yenilemek için iki USB bağlantı noktası.
Güçlü kapasite - 10,000 mAh'ye kadar, ihtiyacı olan birçok cihazı desteklemek için yeterli enerjidir. Bir kamp gezisi veya müzik festivali için mükemmel.
Dayanıklı ve dayanıklı - Güç bankası muhafazası yüksek kaliteli alüminyum alaşımından yapılmıştır. Taşımacılıkta yanlışlıkla zarar göreceğinden korkmadan devam edebilir ve herhangi bir yolculuğa çıkabilirsiniz.
Akıllı çip - Gadget, belirli bir ekipman için uygun voltajı seçen akıllı bir yönetim sistemine sahiptir. Mobil cihazlarınız tam olarak ihtiyaç duydukları kadar elektrik alacak, kaybedilen gücü optimum hız ve güvenlikleri için endişe ile geri kazanacaktır.
9 koruma seviyesi - Aşırı şarj, deşarj, aşırı gerilim, aşırı ısınma, aşırı akım, kısa devre, elektromanyetik alana karşı. Ve tüm bunlara ek olarak, aşırı güç koruması ve kurtarma koruması. Hem aksesuar hem de telefon için tam koruma.
LED şarj göstergesi - Dahili gösterge, güç bankasında depolanan kalan elektrik miktarını% olarak gösterir.

Şartname:

Marka: Dudao
Adı: K5Pro
Malzeme: alüminyum
Pil tipi: Lityum Polimer
Bağlantı Noktaları: USB, USB Type-C, mikro USB
Giriş Akımı:

mikro USB: 5V / 2A
USB Tip C: 5V / 2A

Çıkış akımı:

USB: 5V / 2A



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.