FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
24 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

x3 3mk Saat Koruma Ekran Koruyucu Ürün Açıklaması + Öne Çıkanlar

Samsung Galaxy Watch 4 40mm için x3 3mk Saat Koruma Ekran Koruyucu Samsung Galaxy Watch 4 40mm için orijinal 3mk Saat Koruma Serisi Ekran Koruyucu, saat ekranını çatlamaya veya çizilmeye karşı korur. Ultra ince film (0,2 mm) akıllı saat ekranını mükemmel şekilde koruyacaktır. Oleofobik kaplaması sayesinde günlük kullanım sırasında çirkin parmak izi riskini azaltır. Set şunları içerir: Ekran için 3mk® ARC folyo (3 adet) Özel Anti-Bubble Card Nemli mendiller (kuru, tüy bırakmayan ve iki nemli)

Ürün Özellikleri: Marka
3 milyon
Silsile
Saat Koruması
Ürün Tipi
Koruyucu
Uyumluluk
Samsung Galaxy İzle 4 40mm
Kurulum Konumu
Cihaz ekranı

Neden bu ürünü satın almalısınız? 3mk'dan orijinal ürün Ultra ince - 0,2 mm Kendi kendini onaran yüzey - Kendi kendini iyileştirme teknolojisi Tüm ekran için koruma sağlar - Tam ekran Koruması Net yapı, mükemmel renk üretimi Oleofobik kaplama parmak izlerine karşı korur Çizilmelere, hasara karşı koruma Kolay, kuru kurulum

Ek bilgi: Esnek Saat Koruması 3mk™ kırılmaz ve düşmeler sırasında bir miktar koruma sağlar. Ürünün minimum kalınlığı, ürünü neredeyse algılanamaz hale getirir. Film, daha da güçlü yapıştırıcıların ve güçlendirilmiş bileşenlerin kullanımı sayesinde ekranın hem düz hem de yuvarlatılmış kenarlarına mükemmel uyum sağlar. Ek olarak, ürün mükemmel parmak kayması sağlar ve tek tip, net yapı, görüntülenen görüntünün renklerini mükemmel bir şekilde yeniden üretir.

3MK, ağırlıklı olarak temperli cam, hibrit cam, kasa ve koruyucu filmler üreten Polonyalı bir markadır. Tüm 3mk® ürünleri, cihazlarımız için en iyi, en görünmez korumayı sağlamak üzere tasarlanmış azami özenle üretilmiştir. Marka, çeşitli çalışmalar, sertifikalar ve ödüllerle onaylanan kapsamlı deneyim ile karakterizedir.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.