FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
21 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Akrilik-stiren dispersiyonlarına, pigmentlere ve dolgu maddelerine dayanan lamine ürüne dayanan beyaz bir verniktir, bu da optimum bir kapak, nefes alabilen duvar, optimum yapışma, yıkamaya karşı çok iyi direnç ve uygulama kolaylığı sağlar. normal sıvalar, sıva, duvarcılık, taş, tuğla, alçıpan panelleri, beton ve ayrıca eski boyaya dayanıklı bir yenileme boyası olarak: mineral tabanın tüm yüzeylerini boyamak için kullanılır.

Yüzey hazırlama tabanı: Boya, düzleştirilmiş, temiz, kuru ve yük taşıma kapasitesine sahip yüzeylere uygulanabilir (yapışmayı önleyebilecek maddeler olmadan: gres, bitüm, toz, vb.).

Kullanım talimatları: Kullanmadan önce, kovanın içeriği dikkatlice karıştırılmalıdır. Diğer renklerle karıştırmayın. Tiplerinden bağımsız olarak, yüzeyler akrilik astar ile astarlanmalıdır. Astarın uygulanmasından sonra kuruma sürelerinin 4 ila 6 saat arasında olması önerilecektir. Boya, iki kat halinde bir fırça veya rulo veya sprey ile uygulanır. Her katman bir adımda (kesintisiz olarak) uygulanmalıdır. Gerekirse, daha sıvı bir kıvam elde etmek için% 10'a kadar su eklenebilir, daha sonra homojenize edilebilir.

Yüzey kuruma süresi (not için): 2 saat (20 ° C sıcaklıkta ve% 60 bağıl nemde). Toplam kuruma süresi: 24 saat.

Aralık: Mont Blanc rengi, desteğin türüne ve kalitesine bağlı olarak 12 ila 14 m2 kapak / L / katman. Tek bir katmanda mükemmel kapsama alanı.

Depolama: Orijinal ambalajında 5 ° C-30 ° C arasındaki sıcaklıklarda kuru, açılmamış.

Ambalaj: net plastik kova - 15L, 2.5L ve 8.5L.

Raf ömrü: Paketleme ve depolama hükümlerine uygun olarak üretim tarihinden itibaren 24 ay. Üretim tarihine ve ambalaj üzerinde işaretlenmiş partilere bakın.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.