FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
8 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Kablolar, Alogy Şeritler için M Masa Düzenleyici Ürün açıklaması + temel özellikler

Ürünün öne çıkan özellikleri: Marka: Alogy Ürün tipi: Organizatör / kablo kutusu, şeritler Renk: siyah Kutu boyutları (uzunluk / genişlik / yükseklik): 31 x 13 x 12,5 cm Malzeme: yarı mat PVC Kapatma: çocukların organizatörün içeriğine erişimini kısıtlayan geçmeli Amaç: kablolar, uzatma kabloları, şeritler, güç kaynakları, şarj cihazları, küçük elektronik cihazlar vb. Masaya, zemine veya çekmeceye mükemmel uyum sağlar - ihtiyaçlarınıza göre ayarlayın! Kullanımı çok kolay Hasara dayanıklı, dayanıklı, esnek malzemelerden yapılmıştır Kabloların ve cihazların hasar görme riskini en aza indirir
Artık görünürde çirkin kablolar yok! Artık dolaşan ve çok fazla toz toplayan dağınık sol kablolar yok! Alogy Saklama Kutusu, her gün kullandığımız kabloları ve cihazları düzenlemek için mükemmel bir çözümdür. Kutunun her iki tarafında bulunan özel tasarım kablo delikleri, kablolarınızı daha da iyi yönetmenizi sağlayacaktır. Evde küçük çocuklar ve evcil hayvanlar varsa organizatör mükemmel bir çözümdür. Kablolarınızı toplamak kaza riskini azaltacaktır.
Kompakt boyutlar - istediğiniz yere yerleştirin! Kabın kompakt boyutları, onu bir masaya, bir çekmeceye, yere, bir masanın altına veya odanın herhangi bir köşesine, ofise kolayca yerleştirmenizi sağlar! Organizer ölçüleri: Uzunluk: 31cm Genişlik: 13cm Yükseklik: 12,5cm
Hepsi tek bir yerde Alogy Saklama Kutusu Düzenleyici, birden fazla cihaz kullanan herkes için mükemmel bir çözümdür. Birkaç uzatma kablosunu, kabloyu ve cihazı kolayca barındırabilir. Evde veya ofiste herhangi bir yere mükemmel uyum sağlar. Ek olarak, bir çerçeve veya lamba için bir stand olarak kullanılabilir. Ayrıca seyahat ederken de işe yarayacak ve örneğin bir otobüs veya karavanda kolayca yer düzenlemenize olanak tanıyacaktır.
Her şey parmaklarınızın ucunda! Diğer tekliflerimize göz atın ve sizin için gerekli aksesuarları seçin. Hatırlamak! Temperli cam, tutucular, araç şarj cihazları, FM vericileri, kablolar veya kulaklıklar gibi bir dizi aksesuar bulabilirsiniz.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.