FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
8 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Kablolu klavye Modecom MC-5200U Siyah
Kablolu klavye Modecom MC-5200U Siyah
Makas mekanizması

Modecom MC-5200U klavye, makas tipi mekanizmayı temel alır. Makas mekanizması, adını şekli makaslara benzeyen hareketli ve esnek bacaklara borçludur. Membrana "makas" ayaklarıyla tutturulmuş anahtar, klavyede yazmayı sadece rahat değil, aynı zamanda keyifli hale getirir. Klavye kullanıcısı, parmaklarının yumuşak ve dokunmatik tuşlara hoş bir şekilde eşit bir hızda aktığı izlenimine sahip olacaktır. Makas tipi tuşlar basınca çok hızlı tepki verir. Ayrıca hoş, yalnızca kullanıcı tarafından duyulabilen çok sessiz bir ses üretirler. Bu tür bir mekanizma dizüstü bilgisayarlarda yaygın olarak kullanılır.

Evde veya ofiste çalışmak için ideal

Minimalist tasarım, modern ve klasik iç donanımlara mükemmel uyum sağlayacaktır. Kullanılan anahtar teknolojisi (dizüstü bilgisayarlardan iyi bilinen makas mekanizması) sayesinde MS Office ortamında metin yazmak veya sayılar üzerinde çalışmak bir zevktir. Ergonomik ve rahat klavye, herhangi bir ofis işi için mükemmel bir seçim olacaktır.

Tam boyutlu klavyede uzun kablo

Multimedya düğmeli tam boyutlu klavye, kolayca erişilebilen sayısal bölüm sayesinde sayılarla çalışmanın rahatlığıdır. Uzun 1,8 metre kablo serbest çalışma sağlar.

Düşük anahtar profili

Dizüstü bilgisayarınızda yazmak ve çalışmak harika hissediyor musunuz? Yoksa alışkanlıktan mı kaynaklanıyor? Klavyede kullanılan makas mekanizması, tanıdık ve keyifli bir şekilde çalışmanıza izin verir.

İstenilen sessizlik

Oyun ekipmanı ile iş veya eğitim ekipmanı arasındaki sınırı açıkça ayırırsanız, bu ürün tam size göre. Anahtarlar sessizdir ve özellikle saatlerce yazmak için üretilmiştir.

Klavye eğimini ayarlama

Klavyenin ince tasarımı ergonomiyi artırır ve saatlerce yazarken yorgunluğu azaltır. Aynı zamanda, ayaklar sayesinde klavyenin açısını kolayca ve rahatça ayarlayabilirsiniz. Klavyede çalışmak keyifli olacak ve hoş olmayan bir rahatsızlık hissine neden olmayacaktır. Herhangi bir ofis işi için mükemmel bir seçim.

Türü: Multimedya
Fare ile ayarla: Hayır
Bağlantı: Kablolu
Arayüz: USB
Arkadan aydınlatmalı klavye: Hayır
Güç Kaynağı : USB 5V
Kablo uzunluğu: 1,8 m
Renk: Siyah
Boyutlar: 435x 126 x 22 mm
Ağırlık: 450 g
Diğer parametreler:
- Anahtar sayısı: 104

- FN multimedya tuşlarının sayısı: 12

- Güç tüketimi: 100mA



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.