FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
18 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

3mk Mat Kılıf Ürün Açıklaması + Öne Çıkanlar

Ürünün öne çıkan özellikleri: Marka: 3mk Serisi: Mat Kılıf Ürün tipi: Koruyucu kılıf Özel: Samsung Galaxy S21 FE Malzeme: TPU Lenslerle uyumlu: 153 x 71 x 164 mm (uzunluk/genişlik) Teknoloji: Emici125™ Parmak izi ve renk solması önleyici kaplama Darbeyi emer Yükseltilmiş kenarlar - ekranı ve kamerayı koruyun Hassas uyum Çizilmelere karşı korur Esnek malzeme - montajı ve sökülmesi kolaydır Üreticiden orijinal kutusunda paketlenmiştir
3mk'nin yüksek kaliteli Matt Case serisi kasası, Samsung Galaxy S21 FE için mükemmel şekilde uyan yüksek kaliteli bir kasadır. Kasa son derece dayanıklıdır ve cihazımızı kir ve darbelerden korur. Yüksek kaliteli malzemeler telefonumuzu çizilmelere karşı mükemmel şekilde koruyacaktır. 3mk'den Matt Case, telefonumuzun hem arkası hem de yanları için mükemmel, mat bir korumadır. Kasanın kaplaması şunlara karşı dayanıklıdır: çizilmelere, renk bozulmasına, parmak izlerine.
Cihaz koruması Tanınmış 3mk şirketinin koruyucu telefon kılıfı, cihazla mükemmel bir şekilde uyumludur. Kasa Absorber125™ teknolojisine sahiptir. Kılıfı 125 cm yükseklikten 26 kez düşürüldükten sonra herhangi bir ezik, çatlak veya çizik bulunmadı. Samsung Galaxy S21 FE'nize sıkıca yapışır ve onu hasardan korur. 3mk kasanın yapısı çatlamaya karşı dayanıklıdır, bu da özellikle istenmeyen düşmeler sırasında kullanışlıdır.
Esnek malzeme Kasa en kaliteli malzemelerden yapılmıştır. Her şey esnek TPU'dan yapılmıştır. Kasa, kullanım sırasında konforu artıran dokunma kenarlarına hoş geliyor. Ek olarak, Kılıf, arka kamera ve ön ekran seviyesinin üzerinde çıkıntı yapan hassas bir koruyucu kenar ile donatılmıştır.
Kullanım rahatlığı 3mk Mat Kılıfta kullanılan esnek, mat malzeme telefona mükemmel bir şekilde yapışır. Üzerinde kullanılan kaplama, akıllı telefonumuzun elimizden kaymasını önlüyor ve bu da telefonun günlük kullanım rahatlığını etkiliyor. EasyClick şeklinde, yani uygulamalı kapaklarla yapılan düğmeler, içeriye kir girmesine karşı koruma sağlar ve cihazı kasaya monte edilmiş olarak kullanma rahatlığı sağlar.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.