FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
13 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Her gün bir bardak taze sıkılmış meyve suyu!
Evde kolayca yapabileceğiniz doğal, besleyici meyve sularını deneyin. Lafe narenciye presi ile lezzetli ve ferahlatıcı meyve suları elde edersiniz. Narenciye sıkacakları, aktif bir yaşam tarzına ve dengeli beslenmeye değer veren insanlar için mükemmel bir çözümdür.

• 2 çalışma yönü.
• Hamuru meyve suyundan ayırmak için süzün.
• 40W güç.
• Ayrılabilir 0,5L sürahi.
• Gürültü seviyesi 60 dB.

Posasız berrak meyve suyu
Cihaz, kalan posayı meyve suyundan ayıran bir elekle donatılmıştır, böylece her zaman berrak meyve suyu elde edersiniz. Meyve sıkacağı sökülmesi çok kolaydır ve meyve ile temas eden parçalar (elek ve sürahi) bulaşık makinesinde yıkanabilir.
Basit kullanım
Meyve sıkacağı kullanmak çok basittir - meyveyi ikiye kesmek ve koniye bastırmak yeterlidir. Cihaz otomatik olarak açılır, koni her basışta dönüş yönünü değiştirir. Bütün bunlar, olgun bir portakal veya greyfurttan maksimum meyve suyu elde etmek için.
çıkarılabilir sürahi
0,5 L'lik meyve suyu kabının buzdolabında kullanılmamış bir içecekle saklanması kolaydır. Ve mezuniyet, doğru miktarda meyve suyu ölçmenizi sağlar. Lafe meyve sıkacağı ve sürahinin tüm plastik parçaları, gıda ile güvenli temas için tasarlanmış yüksek kaliteli plastikten yapılmıştır, böylece meyve suyunuzun sadece lezzetli değil, aynı zamanda sağlıklı olduğundan emin olabilirsiniz.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.