WEEKEND SALE
-25%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

NAVİGASYON SİSTEMİ GPS + DVR PNI S906 ekran Android 7 ile 6.0 inç, ha

₺3.177,33 /adet vergisiz fiyat

Durum
Teklif güncel değil
Minimum sipariş
1 adet
Mevcut miktar
11 adet
Ülke
Romanya
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
Nakliye süresi
5 günler
SKU:
PNI-S906
EAN:
5949066511905
Son güncelleme
Bir ay önce

Bu kategorideki güncel teklifler
Teklif tanımı


Cömert ekran
7 inçlik ekran, rotanın / haritanın dokunuşa karşı son derece hassas ve hassas olmasının daha doğru ve ayrıntılı bir görünümünü sağlar. Ekran çözünürlüğü çok iyi, görüntüleri ve haritaları üstün kalitede görüntülüyor.

FM Verici
Taşınabilir navigasyon sistemi PNI S906, FM verici ile donatılmıştır. Navigasyonun dahili / harici belleğinde saklanan şarkıların arabadaki FM radyoda iletilmesini sağlar. 

Güçlü işlemci
Dahili navigasyon belleği 8GB'dir, yani Here WeGo navigasyon uygulaması için yeterli haritanın indirilmesine izin verir ve akıcı bir şekilde çalışabilir. GPS konumunun harita üzerinde alınması ve görüntülenmesi, 1.3 GHz hıza sahip yeni daha güçlü İŞLEMCİ MTK8163 ve 1 Gb DDR3 RAM sayesinde anında yapılır.
 
Bağlayıcı
PNI navigasyon konektörü S906, bir miniUSB bağlantı noktası, ek haritalar veya multimedya dosyaları için bir MicroSD yuvası ve bir kulaklık jakından oluşur.

Dahili DVR kamera
GPS ünitesi, ayrı olarak satın alınan böyle bir cihaz için paradan tasarruf etmenize yardımcı olacak bir araba DVR kamerasını ve ayrıca işgal edeceği alanı entegre etti. Kamera çok iyi kalitede, FullHD'de, sesli çekim yapar ve bir kaza durumunda iyi bir tanık olabilir.

Kullanıma hazır
Ürün, paketteki aksesuarların ön cama ve çakmak jakına hemen monte edilmesini sağlayan aksesuarlar nedeniyle "Kullanıma hazır" dır. Cihazı açar açmaz istediğiniz rotada sorunsuz bir şekilde yola çıkabilirsiniz.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.