FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
14 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

《YENİLİKÇİ》Aşınmış bıçakları saniyeler içinde keskin bir tıraş bıçağına dönüştüren bağımsız yaylı kollara sahip yenilikçi bıçak bileyici. Bu şekilde artık yiyecekleri bozmayacak ve kesmeye başlayacaksınız.
《HERHANGİ BİR BIÇAĞA UYAR》Insta Sharp, temiz bir kesim için herhangi bir bıçağı büken ve sığdıran benzersiz bir ultra sert tungsten çelik çift yaylı bıçak bileyiciye sahiptir. Tırtıklı bıçakları keskin hale getirir.
《BÜYÜK, KÜÇÜK, DÜZ TIRTIKLI 》Insta Sharp, esnek bileme için kolları sayesinde her türlü bıçak için uygundur. Mutfak bıçaklarını, av bıçaklarını, balık bıçaklarını ve hatta cep bıçaklarını keskinleştirebilirsiniz.
《 TUNGSTEN ÇELİK YÜZEYİ》Esnek bileme için uygun kolları sayesinde, Insta Sharp her türlü bıçakta güvenle kullanılabilir. Mutfak bıçaklarını, av bıçaklarını, balık bıçaklarını ve hatta cep bıçaklarını keskinleştirebilirsiniz. Ek olarak, Insta Sharp'ı temizlemek için nemli bir havlu yeterlidir ve şık ve modern tasarımı sayesinde saklanması kolaydır.
《 FARKLI BİLME YÖNTEMLERİ》İnce taşlama: bıçağı yeniden hizalamak ve kesme açısını sıfırlamak için. Kaba bileme: çok keskin bir kenar için bıçakların doğru pah kırma şeklini geri yüklemek için. Parlatma: keskin ve pürüzsüz bir kenar elde etmek için.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.