FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
13 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

PU deri bar tabure yüksekliği ayarlanabilir bar tabureleri sırtlığı

₺695,40 /adet vergisiz fiyat

Durum
Teklif güncel değil
Minimum sipariş
1 adet
Mevcut miktar
kısıtlama olmadanDevamlı olarak satışta
Ülke
Almanya
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
Son güncelleme
9 ay önce

Bu kategorideki güncel teklifler
Teklif tanımı

⭐ Bar tabureleri yumuşak PU deri koltuklardan yapılmıştır. Koltuklar, kolayca deforme olmayan ve daha rahat olan yüksek yoğunluklu kalınlaştırılmış süngerle doldurulur. Taban ve ayak plakası, korozyona dayanıklı olan ve günlük aşınmayı etkili bir şekilde önleyebilen elektrokaplama teknolojisini kullanır.
⭐ [Ayarlanabilir Yükseklik ve 360 ° Dönüş]: Yastık 360 derece döndürülebilir ve taburenin yüksekliği tutamak tarafından ayarlanabilir. Koltuk minderinin altındaki tutamak, farklı yükseklikleri ayarlamanıza yardımcı olur. Minderin zeminden yüksekliği: 62–82 cm (yüksekliği ayarlanabilir)
⭐ [Zemin Korumalı Tasarım]: Ayak dayama yeri tasarımı, ayaklarınızı kolayca yerleştirmenizi sağlar, arkanıza yaslanıp rahatlayabilir ve uzun bir sohbetin tadını çıkarabilirsiniz. Zeminde bir zemin koruma cihazı vardır ve alt kauçuk halka zeminin çizilmesini önler ve dönüş sırasında gürültüyü azaltır.
⭐ [Çok İşlevli Bar Taburesi]: Mutfak bar taburesi mükemmel bir şekle sahiptir ve evinizdeki herhangi bir ortama uyarlanabilir. Mutfaklarda, yemek odasında, oturma odasında, balkonda, kafede, tezgahlarda, berberlerde, barlarda vb. Kullanılabilir. Bu şık ve konforlu çok fonksiyonlu bir bar taburesidir.
⭐ [Boyutlar çubuk tabure]: Bu bar taburesinin boyutu 43 x 39 x 92–112 cm, zeminden yastık: 62–82 cm (ayarlanabilir yükseklik). Ancak bu bar taburelerinin Kanal Adaları'na (Jersey, Guernsey) gönderilemeyeceğini lütfen unutmayın.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.