FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
20 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Alogy Defense 360 Koruyucu Kılıf Ürün açıklaması + temel özellikler

Ürünün öne çıkan özellikleri: Marka: Alogy Ürün tipi: Zırhlı koruyucu kılıf Model: Savunma 360 kılıfı Adanmış: Samsung Galaxy S23 Plus Malzeme: TPU (poliüretan) + PC (polikarbonat) Koruyucu kenar: ekranı ve kamerayı yerden ayırma Direnç sertifikası: MIL STD 810G 516.6 Özel kaplamalarla korunan düğmeler Tüm düğmelere ve konektörlere ücretsiz erişim Telefonun herhangi bir işlevini sınırlamaz Pürüzsüz kesimler kullanımı daha keyifli hale getirir Set içeriği: 1x Defense360 Pro Zırhlı Kılıf, 1x Ekran Koruyucu Film
En yüksek kalite Alogy'den Samsung Galaxy S23 Plus için mükemmel şekilde tasarlanmış koruyucu kılıf, cihaz için güvenli ve güvenilir bir korumadır. Cihaza zarif ve şık bir karakter kazandıran özgün tasarımıyla diğer kapaklardan sıyrılan Kılıf. Kasa, askeri sınıf Düşme Testi MIL STD 810G 516.6 direnç standardını karşılar, bu nedenle kapsamlı şok koruması sağlar.
Yüksek kalite ve işçilik hassasiyeti Defense360 telefon kılıfı, yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Beklenmedik tüm düşmeleri emen ve çarpma kuvvetini cihaz boyunca eşit olarak dağıtan termoplastik poliüretandan (TPU) yapılmıştır. Poliüretan, bütüne sadece doğru sertliği vermekle kalmayıp aynı zamanda son derece orijinal deseni sayesinde modern bir tasarım sağlayan güçlü bir polikarbonat arka panel ile desteklenir.
Tam işlevsellik Kılıf çok işlevseldir çünkü düğmeler ve yuvalar için gerekli tüm kesiklere sahiptir, böylece kılıfı çıkarmak zorunda kalmadan kamerayı, kulaklıkları veya şarj cihazını kullanabilirsiniz. Düğmeler, işlevselliği korunduğu için esnek TPU'dan yapılmış özel kapaklarla korunmaktadır
Kasa ayrıca kapağın ve arka kameranın ön ve arkasının biraz üzerinde çıkıntı yapan koruyucu bir kenara sahip. Böylece cihazın en hassas kısımlarını, cihazı masa veya masa gibi düz yüzeylere yerleştirmekten kaynaklanan hasarlardan korur.
Tam işlevsellik Nispeten ince tasarım, kasanın akıllı telefonun işlevlerini sınırlamadığı anlamına gelir. Kablosuz teknolojilerle tamamen uyumludur, bu nedenle endüktif şarj cihazı ile şarj etme olanağına sahibiz.
Eko Küçük Paket Ürünlerimizin ambalajlarını yerden tasarruf sağlayacak şekilde tasarladık! Çevreye olan endişenizi keşfedin. Küçük paketleri seçin!



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.