FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
19 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Bu mutfak gereçleri seti, en sevdiğiniz yemeği yapmanıza yardımcı olacak 13 farklı parça içerdiğinden eviniz için ihtiyacınız olan şeydir. Yüksek kaliteli silikondan ve yüksek sıcaklığa dayanıklı paslanmaz çelikten yapılmıştır. Ayrıca sonunda dilerseniz asmak ve mutfağınızın daha şık görünmesini sağlamak için bir yüzükleri var.

Tüm mutfak ihtiyaçlarını karşılar: pişirmeden günlük yemek pişirmeye kadar, pişirmeyi kolaylaştırır. Set, oluklu kaşık, ağır hizmet tipi kaşık, ağır hizmet tipi torna makinesi, makarna sunucusu, oluklu torna makinesi, çorba kepçesi, oluklu kaşık, kazıyıcı, patates ezici, mutfak maşası, teyel fırçası, küçük bir spatula ve destek görevi gören yumurta çırpıcı. masaüstü depolamayı daha düzenli hale getirmek için bir raf
Yüksek sıcaklığa dayanıklı: Yüksek kaliteli paslanmaz çelikten ve gıda sınıfı silikondan yapılmıştır. Kol iyi uyuyor. Ahşap tencere gibi kırılması kolay değil. Paslanmaz çelik sap daha iyi stabiliteye sahiptir. Yükseltilmiş silikon kollu tutma yeri parçası daha iyi tutuş, kaymaz ve haşlanma önleyici etki sağlar
Tencere Koruması: Esnek silikon kafa, erime ve pişirme kaplarını çizme endişesi olmadan yapışmaz tavalar için uygun olan yüksek sıcaklık direncine sahiptir.
Depolama için uygun: Her mutfak eşyası, mutfağınıza asılabilen ve gösterilebilen, mutfağınızın şık ve düzenli görünmesini sağlayan bir asma halkasına sahiptir.
TEMİZLİĞİ KOLAY - Yapışmaz bir kaplamaya sahiptir, tozu alınması kolaydır ve yeni eve taşınma partisi veya doğum günü hediyesi olarak mükemmeldir.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.