FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
14 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Yapılandırılmış dekoratif bir sıvadır, akri¬lo-stiren dispersiyonuna dayalı "kabuk" görünümlü, silikon katkı maddeleri, pigmentler ve mermer granülleri dış ve iç yüzeyler için tasarlanmıştır. Herhangi bir yüzey mineral bazında kullanılabilir: normal sıva, alçı sıva, beton, alçıpan ve eski kaplamalar. Hava koşullarına dayanıklıdır, mekanik darbelere, darbelere, aşınmalara ve çizilmelere karşı oldukça dayanıklıdır. Kendi kendini temizlemeyi etkinleştirin (picături¬le suyu cepheden aşağı yuvarlayın, kir parçacıkları yapın)

Temel Substrat: Substrat tamamen kuru, pürüzsüz, temiz, tozsuz ve yağsız, gevşek parçacıklar olmalıdır. Onarılan alanlar, mevcut alanlardakilerle aynı yapıya sahip olmalıdır.

Uygulama talimatları: yüzeyler dekoratif sıva uygulamadan en az 24 saat önce sıva boyası ile astarlanmalıdır. Kaplamalar eşit olarak uygulanır, yani aynı partinin seyreltilmemiş pref¬erabil'i ince bir tabaka halinde paslanmaz çelik mala (çelik şamandıra) ile (optimum tabaka kalınlığı granüllerin çapına mümkün olduğunca yakın olmalıdır). Farklılıkları ve renk farklılıklarını tetikleyebilecek önemli yapısal nedenlerin hem fazlalığı hem de eksikliği. Yapılandırma (belirli bir problemin elde edilmesi) plastik bir şamandıra kullanılarak gerçekleştirilir. Olukların düzenini, yönünü ve şeklini, yapılara nasıl sahip olacağınıza bağlı olarak seçebilirsiniz (dikey, yatay, yuvarlak, düzensiz vb.). Plastik maladan fazla malzemeyi daima çıkarın. Uygulama sürekli olmalıdır, çünkü uzun bir bekleme süresi durumunda, malzeme kurumaya başlar. Yapının oluşumu, uygulamadan hemen sonra, kurutma başlamadan önce gerçekleşmelidir. Bu malzeme doğrudan güneş ışığında veya rüzgarda veya yağmur veya don riski taşıdığında, uygulama ve kuruma, çatlama ve renk farklılıkları sırasında ortaya çıkabileceğinden doğrudan kullanılamaz. Substrat ve hava sıcaklığı + 5 ° C ila + 25 ° C arasında olmalıdır.

Kuruma süresi dokunuş: 04:00, kuruluk (top): 72 saat. Değerler 20 ° C sıcaklıkta ve% 60 bağıl hava neminde verilir. Uygulamadan sonraki ilk 24-72 saat içerisinde bölge yağmur, kar, don vb. durumlardan korunacaktır. Özgül tüketim: 2.4- 2.8 kg/m². Tüketim, mükemmel pürüzsüz bir yüzey için geçerlidir. Tüketim, tabakanın kalınlığına ve substratın özelliklerine bağlı olarak değişir. Ambalaj: 25 kg kapasiteli malzeme plastik kova. Depolama: Orijinal kapta serin, kuru, Yıkama sıcaklığı 5°C - 30°C arasında, açılmamış olarak saklayın. Raf ömrü: Üretim tarihinden itibaren ambalaj ve saklama koşullarına uygun olarak 24 ay. Üretim tarihine ve paket üzerinde işaretlenmiş partiye bakın.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.