FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
21 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Sony Xperia XZ şeffaf "S" kılıfı, hem cihazlarını korumak hem de orijinal tasarımını korumak isteyen Sony Xperia XZ sahipleri için mükemmel bir seçimdir. Yüksek kaliteli şeffaf malzemeden üretilen kasa, çizilmelere, düşmelere ve küçük hasarlara karşı etkili koruma sağlarken minimalisttir.

Sony Xperia XZ ile tam uyum sağlayan kılıf, yalnızca telefonun düğmelerine, bağlantı noktalarına ve özelliklerine tam erişim sağlamakla kalmaz, aynı zamanda günlük kullanım sırasında hoş olmayan bir deneyime neden olmaz. Sıkıca oturan tasarım, yoğun kullanımda bile hasar riskini en aza indirerek dayanıklı koruma sağlar.

Ayrıca kasanın şeffaf tasarımı, Sony Xperia XZ'nin zarafetinden ödün vermeden orijinal görünümüne hayran kalmanızı sağlıyor. Kılıf ayrıca ultra incedir, telefona gereksiz ağırlık veya hacim eklemez, bu da onu elinizde rahatça tutmanıza ve cebinize veya çantanıza özgürce koymanıza olanak tanır.

Güvenilir koruma ve şık tasarım - Sony Xperia XZ şeffaf "S" kılıfı, telefonunuza mutlaka eklenmesi gereken bir üründür. Sony Xperia XZ cihazınıza orijinal tasarımından ödün vermeden mükemmel koruma sağlayın.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.