FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
25 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Cömert ekran
Ekran ürünün diğer aktif özellikleri bir ev sahibi ile birlikte, istasyon boyutu, yeşil aydınlatma ve kanal ekran, emisyon / resepsiyon düzeyine bağlı, cömert.
Azaltılmış boyutları
Şimdi en küçük CB radyo istasyonunun birden avantajlarından yararlanabilirsiniz. Radyo istasyonu (bir telsiz benzeri) ve herhangi bir sorun olmadan, bir elle kullanılabilir avuç içine düşer. Bunların yanında, azaltılmış boyutlar kol dayama yerleştirin veya herhangi araba gemide küçük alanlarda izin verir.
Çoklu fonksiyonları
Susturucu Dijital Otomatik, Kanal Tarama, Dual Watch, Tuş Kilidi, Ecractual aydınlatma Hızlı Kanal Navigasyon, EMG, Yüksek / Düşük Güç (4W / 1W): çok küçük bir istasyon olmasına rağmen, fonksiyonların çok sayıda ile birlikte geliyor.
Çoklu Bant
Diğer Avrupa ülkelerinde kullanılan diğer iletişim bantları kullananlar için, istasyon her ülkeyle yazışma çalışan norm değiştirme imkanı sağlanmaktadır.
Ayarlanabilir güç
Yüksek / Düşük ayarlı emisyon gücü Romanya'dan farklı kanunla düzenlenir bazı AB ülkelerinde yararlıdır ve istasyon pil gücünden tasarruf etmek açık alanda kullanıldığında.

bağlantı
arabada vücut antenle ve pillerin ve BNC anten ile açık alan (park) 'de: Alan 42 DS ikili kullanımı ile çok fonksiyonlu. BNC jak açık alan istasyonu (park) sadece küçük bir anten takılarak verir. Mikrofon ve kulaklık / hoparlör bağlantıları adanmış Midland MA31-L eller serbest biz Yaka doğrudan yayabilir ve kulağından kulaklık alabileceğiniz ile bağlanma imkanı verir.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.