FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
16 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Ultra saat, Bluetooth aramasını ve NFC erişim kontrolünü destekler. Kare 2.13 inç büyük IPS ekrana sahip fitness özelliklerine sahip bir akıllı saattir ve kalp atış hızı monitörü, kan oksijen monitörü, Multi-sport modları, IP68 su direnci vb. Gibi birçok özellikle birlikte gelir.

Yukarıdaki resimde görebileceğiniz gibi, bu yeni akıllı saat kare, şık ve şık görünüyor, hem erkeklerle hem de kadınlarla iyi gidiyor. Boyutu 49 * 44 * 14.4 mm, ağırlığı yaklaşık 55 g'dır. Kasanın sağ tarafında üç fiziksel düğme var. Cihazın arkası tipik bir konfigürasyon aldı - şarj için manyetik kontaklar ve kalp atış hızı monitörü var.

Akıllı saat titanyum alaşımından yapılmıştır ve kayış silikondur.
Ekran hakkında: Bu Ultra akıllı saat, 2.12 inç büyüklüğünde 2.5D cam kavisli IPS dokunmatik ekrana sahiptir ve 400 * 417 piksel çözünürlükle tasarlanmıştır.

IP68 su geçirmez bir akıllı saattir, bu da ellerinizi yıkarken veya yağmurlu günlerde takabileceğiniz anlamına gelir. 24 saat boyunca kalp atış hızımız hakkında veri toplayan bir kalp atış hızı sensörüne sahiptir. Bu akıllı saat, tam uyku monitörü sayesinde uykuyu düzenlemeye de yardımcı olur. Ayrıca bir pedometreye sahiptir ve gün boyunca yakılan kalorileri kontrol etmenizi ve tahmin etmenizi sağlar.

Yukarıda belirtilen özelliklere ek olarak, akıllı saat, doğrudan bir akıllı saat üzerinden arama yapmanızı sağlayan bir hoparlör ve mikrofon ile donatılmıştır. Ek özellikler: Kanda oksijen monitörü Kan basıncı monitörü, NFC erişim kontrolü, Koltuk hatırlatıcısı, Çoklu spor modları, Hava durumu, Telefonumu bul, Bluetooth, vb. Bu cihaz 320 mAh kapasiteli bir bataryaya, 3-5 gün normal kullanıma, 7 gün bekleme süresine sahiptir.

Özellikler:

Boyut: 49 * 44 * 14.4mm
Ağırlık: 55g
Ekran: IPS
Ekran boyutu: 2.12 inç
Ekran çözünürlüğü: 400 * 417 piksel
Android ve IOS ile uyumlu
Silikon kayış
Pil kapasitesi 320 mAh

Özellik:

Bluetooth araması
Hareketsiz hatırlatıcı
Uyku Monitörü
Alarm
Barometre
Parlaklığı ayarlama
Kalp atış hızı sensörü
G sensörü
Bluetooth V5.0
Hoparlör
Mikrofon
Çoklu spor modu
Nabız
Kanda oksijen monitörü
Kan basıncı monitörü
IP68 Su Geçirmez
Uygulama adı WearFit Pro



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.