FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
14 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Urządzenie do lodów jogurtów Klarstein Creamberry

₺1.137,74 /adet vergisiz fiyat

Durum
Teklif güncel değil
Minimum sipariş
1 adet
Mevcut miktar
kısıtlama olmadanDevamlı olarak satışta
Ülke
Polonya
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
Markalar
Klarstein
SKU:
4260414899386
EAN:
4260414899386
Son güncelleme
3 hafta önce

Bu kategorideki güncel teklifler
Teklif tanımı


Creamberryfrozen yoğurt dondurma makinesi şişe soğutucu 1,5l
Süper hızlı 4'ü 1 arada makine: dondurma, dondurulmuş yoğurt ve milkshake yapmak veya içecek şişelerini soğutmak için.
Kapasiteli büyük termal konteyner Sadece 20 dakikada büyük miktarlarda dondurma üretimi için 1.5l.
2 düğme ve programlanabilir uyku zamanlayıcısı ile kolay kullanım.
Bugünden itibaren, lezzetli dondurma için beklemeye son! Mevsim ne olursa olsun, Klarstein Creamberry ile seçilen malzemelerden anında meyveli dondurma, İtalyan dondurması, sorbeler veya dondurulmuş yoğurt oluşturabilir, çocukların ve diğer gurmelerin gözlerinin neşeyle parlamasını sağlayabilirsiniz.
"20 dakikada lezzetli malzemelerden ev yapımı dondurma kreasyonları"
Creamberry, seçilen malzemeleri sadece 20 dakika içinde 1,5 litrelik, çift yalıtımlı bir termal kapta donduran ve lezzetli, kremsi dondurmayı çağrıştıran bir turbo dondurma makinesidir. Bu, sıcak günlerde ve çok eğlenceli ve çocukların doğum günlerinde mükemmel bir ferahlığı garanti eder - ayrıca sevdiklerimizin ne yediğinden emin olabilirsiniz. Ayrıca, laktoz intoleransı veya alerjiler gibi kısıtlamaları dikkate alarak buz kütlesini hazırlamanıza izin verir.
"Çeşitli lezzetlerin tadını çıkarın"
Dondurma yapmaya ek olarak, Klarstein Creamberry makinesi göz çürüklüğünde lezzetli milkshake'ler yaratabilir. Ayrıca kendinize şerbet veya dondurulmuş yoğurt gibi lezzetler de yapabilirsiniz. Bütün bunlar saatte 10 W'tan az kullanan bir dondurma makinesi tarafından yapılır.
"Sadece birkaç adımda buz hissi"
Dondurma makinesinin çalışması çok basittir ve kapaktaki düğmeleri sezgisel olarak kontrol ederek yapılır. Burada cihazın çalışma süresini dijital bir ekran aracılığıyla ayarlayabilirsiniz. Cihazın çalışması sırasında, saat kalan süreyi geri sayar. Kapaktaki kapaktan bileşenler, karıştırıcının zahmetli bir şekilde karıştırdığı kaba kolayca girerler. İçeriğin bir kısmı donarsa, otomatik kapatma işlevi motoru kama sıkışmış bir karıştırıcının zarar görmesinden korur. Soğuk dondurma kabının daha kolay taşınması için, plastik halka şeklinde bir tutamağa sahiptir, bu da kabı dondurma makinesinden çıkarmayı kolaylaştırır, parmaklarınızda donma endişesi olmadan.
Dondurma makinesinin kabının, kremsi buz kütlesini üretmeye devam etmeden en az 8 saat önce buzdolabında soğutulması gerektiğini lütfen unutmayın. Bu nedenle, Creamberry'nin her zaman kullanıma hazır olabilmesi için dondurucuda saklamanızı öneririz.

Ürün iadeden sonra - plastik bir çatlağa sahiptir, ancak yine de tamamen çalışır durumdadır.

Temel bilgiler:4'ü 1 arada dondurma makinesi: dondurma, dondurulmuş yoğurt ve milkshake veya soğutma içecek şişeleri yapmak içinturbo ekipman: sadece 20 dakikada taze kremalı dondurma1,5 litrelik termal kapSon derece ekonomik enerji tüketimi: saatte 10W'tan azÖzellikler: iki düğme ve dijital ekran ile basit çalışma ayarlanabilir zamanlayıcı 20-40 dakika.makine dolum kapağının çalışması sırasında kalan sürenin gösterilmesi uygun tutamak buz kütlesi kaplarının kolay kullanımı için halkakararlı, kaymaz kauçuk ayakÖn paneldeki düzenlemeler/kapama düğmesi ile işgal edilen alanın küçük boyutlarıGüç kaynağı: 220-240V ~ / 50-60HzTeslimat aralığı: 1 x taban1 x termal konteyner1 x sürücülü kapak1 x karıştırıcı kılavuzları Almanca, İngilizce, İtalyanca, Fransızca, İspanyolcaBoyutlar: boyutlar (cihaz): 19 x 23,5 x 19 cm (genişlik x yükseklik x derinlik)boyutlar (termal kap): 15 x 18 cm (yükseklik x Ø)ağırlık: (cihaz):yaklaşık 2,8 kg



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.