FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
23 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Wok indüksiyon 32,5 cm, çıkarılabilir ahşap saplı wok tava, cam kapaklı karbon çelik demir tencere, kaplamasız, siyah
çatı penceresi 12233 32cm
Durum: Bir mal, yepyeni mallar.
Birim fiyatı : 9.00 €
Paletteki parça sayısı: 96 adet

Bu öğe hakkında

Yüksek kaliteli karbon çeliği - Yüksek kaliteli karbon çeliğinden yapılmış, yüzey çift oksidasyon ve nitrürleme ile işlenir ve yüksek sıcaklıkta eritme, cilalama ve üç kez rafine edildikten sonra mükemmel dayanıklılık ve pas direnci sağlar.
%100 toksik olmayan - kaplama yok, PFOA ve PFOS gibi toksik kimyasallardan %100 arındırılmış. Sertlik, sıradan demirden dört kat daha yüksektir. Herhangi bir spatula ve temizleme aleti ile çizik ve deformasyon endişesi olmadan kullanılabilir. Artan frekansla, wok yapışmaz kaplamalı bir wok haline gelir.
Detaylı Tasarım - Çıkarılabilir ahşap sap, kolay saklama için özel olarak tasarlanmıştır. Alet gerektirmeden sökülmesi kolaydır. Asma halkası, asma saklama içindir ve kuruması kolaydır. Yardımcı sap, wok'u taşırken veya saklarken yardımcı olur, ergonomik kaymaz ahşap sap, güvenli ve rahat bir tutuş sağlarken yüksek sıcaklıkta pişirme sırasında serin tutar.
Enerji tasarruflu wok - indüksiyonlu ocaklar, gazlı ocaklar, elektrikli ocaklar, cam seramik ocaklar vb. dahil olmak üzere her türlü ocak için uygun düz taban; Wok'un yüzeyi pürüzsüz ve parlaktır, yapışması kolay değildir, pişirmede daha az yağ kullanılır. Hızlı ve eşit ısıtma.
Temizlemesi Kolay - Lütfen kullanmadan önce wok'u baharatlayın, çünkü doğru kullanım ve özenle wok, fiziksel olarak yapışmaz bir wok haline gelebilir ve hızlı bir temizleme etkisi elde edebilir.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.