FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
22 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Yumuşak ve rahat
Xiaomi 8H Travel U-Shaped Yastık, her yere götürülebilen yumuşak ve rahat bir yastıktır. Hem ev için keyifli bir yastık, hem de uçakta seyahat etmek veya uzun bir otobüs yolculuğu için. Yastık düz, katlanmış veya tıklanarak kullanılabilir. Örneğin boyun, sırt, bacaklar veya masada kollarınız için destek olarak kullanın. Bu şekilde yorgunluk ve kas ağrılarını önlersiniz.
Malzemeler yüksek kaliteli ve hafiftir. Yastık, Japonya'da üretilen ve çok çeşitli çevresel koşullara dayanabilen bir Nifco Professional bağlantı klipsine sahiptir. Klipsin uzunluğu, rahat bir duruş için kolayca ayarlanabilir.
Dayanıklı malzemelerden yapılmıştır
Xiaomi 8H Travel U-Shaped Yastık kılıfı Çin'den gelen %100 pamuktan yapılmıştır. Kumaş yumuşak, esnek ve nefes alabilir ve normalden %20 daha kalın olup ekstra rahatlık sağlar. S & Z deseninin kullanılması, kapağı güçlü, esnek ve tiftiklere karşı dayanıklı hale getirir. Dokuma işlemi sırasında kokuya neden olan bakterileri önleyen ve yastığın her zaman taze kalmasını sağlayan polygiene kullanılmaktadır. Ayrıca kılıfı fermuar sayesinde yıkanabilir ve bu sayede temizliği kolaydır.
Ayrıca iç kaplaması esnek ve dayanıklı olan Spandex'ten yapılmıştır. Dolgu için eşit bir dağılım, esneklik ve nefes alabilirlik sağlayan lateks parçacıklardan oluşur. Lateks parçacıkları aslında boyun, sırt veya bacağın şekline uyum sağlayarak iyi bir destek sağlar.

Farklı vücut parçaları için hem düz, hem rulo hem de rahat kullanılabilir
Japonya yapımı Nifco Professional bağlantı klipsi
%100 yumuşak ve tüy bırakmayan pamuklu kılıf
Fermuar sayesinde yıkanabilir
Spandex yapılmış iç kapak
Vücudunuzun şekline uyum sağlayan lateks parçacıklardan oluşan dolgu



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.