FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
23 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Çevrimiçi KDV - çevrimiçi ticarette KDV'deki değişiklikler

Çevrimiçi KDV - çevrimiçi ticarette KDV'deki değişiklikler

Bir süredir, Avrupa Komisyonu tarafından önerilen çevrimiçi ticaret için KDV'deki değişiklikler hakkında çok fazla konuşma yapıldı. Bu değişiklikler çoğunlukla mikro işletmeleri ilgilendirecektir. Yeni başlayanlar ve küçük ve orta ölçekli işletmeler, ancak önemli olan, müşterileri de değişikliklerden faydalanacaktır.

KDV ödemesi - Temel değişiklik, KDV ödemelerine uygulamaktır - değişiklikleri uygulamaya koyduktan sonra, girişimci, işlemlerin yapıldığı ülkelerin her birinde daha önce olduğu gibi, uluslararası ticaretinin son ülkesine üç ayda bir yerleşmek zorunda kalacaktır. Böyle bir çözüm, girişimcilerin yargı yetkisine sahip her ülkede KDV için harcanan paradan tasarruf etmelerine yardımcı olmak ve aynı zamanda uluslararası asistanlar tarafından vergi işlemlerinden de tasarruf etmektir. Ek bir iyileştirme, özellikle KDV'nin işlenmesi için hazırlanmış bir çevrimiçi platform olacaktır. En önemlisi, platform girişimcinin ana dilini desteklemektir.

KDV sahtekarlığını sınırlama - Değişiklikler, Avrupa Birliği dışından 22 Euro'nun altında bir değere sahip mallar için KDV sahtekarlığı ve sahtekarlığı ile bağlantılı olarak da gelecektir. Bu çözüm, yalnızca yabancı gönderilerin doğru işaretlenmesine ve değerine katkıda bulunmakla kalmayacak, aynı zamanda ek gümrük ücretleri vb. Yaparak şu ana kadar yabancı mal satın alırken para kaybeden müşteriler için alışveriş rahatlığı sağlayacaktır. 

Yazılı kelimenin vergilendirilmesi - elektronik formu. Şimdiye kadar, kitapların ve tüm dergilerin basılı versiyonlarına en düşük KDV uygulandı. Yeni değişiklikle birlikte, yazılı kelimelerin elektronik ortamda, yani sesli ve e-kitaplarda KDV indirimi yapılacak. Böyle bir durum kesinlikle sadece kütüphane tüccarlarını değil pek çok "kitap kurdu" nu da memnun edecektir.

Birleşik Krallık'ta Ticaret - Önerilen değişikliklerin bir önemli yönü daha var. Birleşik Krallık'ta çevrimiçi faaliyet göstermeyi planlayan girişimciler, yeni düzenlemelerin kapsamına girecek. Birincisi, çevrimiçi ticaret durumunda Birleşik Krallık topraklarında ikamet etme zorunluluğunun olmaması ve ikincisi, Avrupa Birliği genelinde satılan hizmetler ve mallar için KDV'nin ödenmesi ve ödenmesine ilişkin Avrupa yasasının dahil edilmesidir.

Yazıcı:
Merkandi - Toptancılık Platformu

Merkandi - Toptancılık Platformu

Merkandi, icra ihaleleri, üretim ve stok fazlası, firmaların tasfiyesi ve iadelerden gelen ürünleri sunan uluslararası ticaret platformudur.

Önceki giriş Sonraki giriş
Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.