FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
19 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Otomatik iş

Otomatik iş

Kendi işinizi yürütürken, dünyanın daha hızlı ve daha hızlı teknolojik ilerlemesine dikkat etmeye değer. Şirketin operasyonlarını iyileştirmek şaşırtıcı sonuçlar getirebilir ve böylece bin şirketin önüne geçmemizi sağlayabilir.

Otomasyon, başarıya giden yoldur

E-ticaret sektöründe başarıya ulaşmamızı sağlayacak ana unsurlardan biri tüm faaliyetlerin otomasyonudur. Böyle bir çözüm, müşteriye yalnızca en iyi ve konforlu hizmeti sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda işyerinde güvenliği de sağlayacaktır. İş otomasyonu, yalnızca küresel ve büyük değil, aynı zamanda yerel ve çok daha küçük şirketler tarafından giderek daha fazla şirket tarafından üstlenilen bir faaliyettir. İşinizi otomatikleştirmek istiyorsanız, iş ve hizmetlerin yapısını tamamen değiştirmenize gerek yok. Sistematik ve sıralı olarak sunulan yükseltmeler kesinlikle aynı etkiyi getirecek ve ek olarak bir miktar tasarruf etmenizi sağlayacaktır - bir otomatik işlemden tasarruf edilen fonlar, birincisi gibi bir tasarruf çığlığına neden olacak başka bir kolaylık için kullanılabilir.

ERP ve WMS sistemi

E-ticaret endüstrisindeki en popüler iş otomasyon sistemleri, paketlerin depolanması ve tamamlanması ile ilgili olanlardır. Daha yakından ERP (Kurumsal Kaynak Planlama) ve WMS (Depo Yönetim Sistemi) sistemleri olarak bilinirler. İlk durumda, işletmenin genel yönetimini amaçlayan daha kapsamlı bir sisteme karar veririz, ikincisi ise salonlarda ve depolarda durumu kontrol etmekten sorumludur. ERP sistemi, üretim veya diğer faaliyetlerin siparişi hakkında bir karar vermede yardımcı olmak için ne kadar envanter kaldığı, tedarikler nerede, finansal durum nedir gibi bilgilere sürekli erişmemizi sağlayacaktır. Popüler WMS sistemlerinden ikincisi, ürünleri depoda bulmak için gerekli bilgileri sağlayacak veya teslimatı siparişe göre kontrol edecektir.

Otomasyon ve Robotik

Birçok şirkette giderek yaygınlaşan bir otomasyon yöntemi, insansız hava araçlarının kullanılması veya insan emeğinin yerini alan robotların kullanılmasıdır. Bu aktivite, daha hızlı teknolojik ilerlemeyle doğrudan ilgilidir, bu da büyük insan kaynakları gerektiren her türlü işten sorumlu bir robot oluşturmayı mümkün kılar.

Yazıcı:
Merkandi - Toptancılık Platformu

Merkandi - Toptancılık Platformu

Merkandi, icra ihaleleri, üretim ve stok fazlası, firmaların tasfiyesi ve iadelerden gelen ürünleri sunan uluslararası ticaret platformudur.

Önceki giriş Sonraki giriş
Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.