FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
21 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

COVID-19. Merkandi'nin toptan ve tavsiye üzerine etkileri

Koronavirüs olarak da bilinen COVID-19, şu anda yılın en büyük sürprizlerinden biridir ve birçok şirkette ve bazı sektörlerde işten çıkarmaya bile önemli düşüşlere katkıda bulunmaktadır. Bir pandeminin olumsuz etkileri çok ekonomik olarak hissedilir. COVID-19 salgını genel toptan durumu nasıl etkiledi?

Hem internette hem de televizyonda birçok bilgi kaosu var. Medya sıklıkla farklı bilgiler vermek için yarışır. Virüsün kendisi ölümcül tehlikeli ve hafife alınmamalı olsa da, depo kapanmaları ve teslimat sorunları oldukça marjinaldir. Toptan ticaret istikrarlıdır ve büyük kesintiler yaşamamaktadır. Tüm durumu sık sorulan soruların cevaplarında sunmaya çalışacağız.


Toptan ticaret bugün neye benziyor?

Dünyadaki çoğu ülkenin hükümetleri tarafından getirilen kısıtlamalar ve bazı şirketlerin kararları iki şekilde, özellikle iki temel yönü etkileyebilir:

taşıma

Şu anda, taşıma değişmeden gerçekleşiyor. Çeşitli ülkeler tarafından getirilen kısıtlamalara rağmen, uluslararası taşımacılık standart bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Tek sıkıntı, sınır kontrolleri nedeniyle teslimat sürelerinin uzatılması olabilir, ancak siparişlerin tamamlanamaması için değil, sadece küçük gecikmeler için geçerlidir. Dolayısıyla uluslararası yük taşımacılığı konusunda endişelenmenize gerek yok.

ticaret

Birçok ülkede ticaret ve sanayinin çeşitli alanlarına kısıtlamalar getirilmiştir. Alışveriş merkezleri, kafeler, giyim mağazaları ve benzeri şirketler sınırlı bir ölçüde faaliyet göstermemekte veya faaliyet göstermemektedir. Bunun için endişelenmeli misin? Bizim görüşümüze göre, hayır, çünkü bu sadece birkaç endüstri için geçerlidir, gerisi değişmeden çalışır ve hatta bazıları rekor yüksek satışlar kaydeder. Ayrıca, getirilen bazı kısıtlamaları kaldırma aşamasındayız, bu yüzden her gün normale dönmeye daha yakınız.
Çoğu durumda, toptancılar değişmeden çalışır, ancak elbette bu büyük ölçüde faaliyet gösterdikleri endüstriye bağlıdır. Giyim toptancılarının mağaza kapanışları nedeniyle daha az siparişleri var, ancak hala çalışıyorlar. Bu nedenle endişelenmenize gerek yok.

Merkandi ekibi ve müşteri hizmetleri

Merkandi ekibi 5 yıldır uzaktan çalışmaktadır. Herhangi bir zorluk çekmeden en üst düzeyde hizmet verebilmemiz sayesinde gerekli ekipman, araç ve bilgiye sahibiz. Mevcut durumda, tüm ekibimiz uzaktan çalışmaktadır ve bu konudaki profesyonelliğimiz nedeniyle, bu değişiklik müşterilerimiz tarafından hemen hemen algılanamaz. Müşteri Hizmetleri Ofisimiz, Skype, telefon, canlı sohbet ve e-posta gibi mevcut tüm iletişim kanallarında normal olarak Pazartesi'den Cuma'ya, 7: 30'dan 15: 30'a kadar çalışır. Lütfen bize ulaşın.

Yatırım yapmak için iyi bir zaman mı?

Mevcut durumda, birçok şirket gelecek korkusu için yatırımlarından vazgeçmektedir. Bu kısmen anlaşılabilir bir durumdur, çünkü malları kapalı bir mağazada depolamaya gerek yoktur. Yine de, birkaç nedenden dolayı yatırım yapmak için iyi bir zaman:

  • Toptan ticaret her zaman önceden cevap vermelidir. Belirli bir ülkedeki kısıtlamalar bir ay içinde kaldırılırsa, girişimciler bugün mal sipariş etmelidir.
  • Birçok toptancının zaten hızla değişen değişikliklere adapte olduğunu gözlemledik. Tekliflerini eldiven, maske, dezenfekte edici jel ve diğer koruyucu ürünler gibi ihtiyaçlarla genişletti. Bu şekilde, COVID-19'un neden olduğu mevcut durumun olumsuz etkilerini en aza indirdi ve hatta bazıları rekor satış sonuçları elde etti.
  • Bazı sabit mağazalar kapatılmış ve insanların evlerini terk etmeleri yasaklanmış olsa da, ticaret ve sanayi hala işler durumdadır. Online siparişlerin sayısı önemli ölçüde artmış ve girişimcilerin şirketlerinin sürekliliği ve istikrarı sağlanmıştır.

Toptan bir pandemik hangi değişiklikleri getirir?

Her şeyden önce, insanların mevcut duruma yaklaşımının değiştirilmesine dikkat edilmelidir. Tasarruf aileler ve şirketler için önemli bir sütun olacaktır. Bu, tüm kısıtlamaları kaldırdıktan sonra bile, çevrimiçi alışverişin en popüler olmaya devam edeceği anlamına gelir. Bu nedenle, bize göre, çevrimiçi satışlar toptan ve perakende şirketlerinin gelişimi için en iyi yön.
Sosyal yaşamdaki ikinci önemli değişiklik, mevcut durumda daha da önemli hale gelen hijyen yaklaşımıdır. Bu nedenle, ilişkili ürünler rekor satışlar elde eder. Bir salgının ardından talep düşecek, ancak hijyen ve kişisel korunma mallarının çok fazla ilgi çekmeye devam edeceği varsayılıyor. Bu tür ürünlerle ürün yelpazenizi genişletmenin çok olumlu etkileri olabilir. Bununla birlikte, pazarın yakında onlarla çok doygun hale geleceği unutulmamalıdır, bu yüzden ılımlı ve makul yatırımları öneriyoruz.

Merkandi'de hesap açmak için iyi bir zaman mı?

Bize göre, bu çok iyi bir an çünkü:

  • Merkandi hesabı 12 ay boyunca geçerlidir ve Merkandi pandeminin sonundan itibaren geçerliliğini saymaya başlamayı taahhüt eder. Hesabınızın geçerliliğini artırmak için bize ulaşın.
  • Mevcut durum yeni yatırımlar için iyi bir andır. Bu, hem yeni iş fırsatları arayışı hem de daha düşük fiyatlarla mal alımı için geçerlidir. Mevcut durum fiyat müzakerelerine elverişlidir.

Sonuç olarak

Her ne kadar pandemi bazı ülkelerde güçlü bir şekilde yayılmış olsa da, kontrol altına aldığımız aşamadayız. Hükümetler finansman sunuyor, birçok ülke zaten hastalığın zirvesine ulaştı, hatta ulaştı ve uygulanan kısıtlamalar tek tek kaldırıldı. Tüm durum günlük hayatımızı kesinlikle değiştirecek olsa da, toptan ticaret değişmeden kalacak. Bu nedenle, küçük rahatsızlıklara rağmen, çoğu toptancı ve toptancı değişmeden çalışır ve çalışır. Bu nedenle, işlem yapmanızı, yeni iş fırsatları aramanızı ve toptan satış işinizi geliştirmenizi öneririz. Bu arada, tüm sektördeki mevcut durum hakkında sizi güncel tutmaya çalışacağız. Size çok sağlık dileriz, Merkandi ekibi.

Yazıcı:
Merkandi - Toptancılık Platformu

Merkandi - Toptancılık Platformu

Merkandi, icra ihaleleri, üretim ve stok fazlası, firmaların tasfiyesi ve iadelerden gelen ürünleri sunan uluslararası ticaret platformudur.

Önceki giriş Sonraki giriş
Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.