FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
5 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Duruş Düzeltme S / M Hava Mesh Mesh Nefes Alabilir Arka Düzleştirici

₺521,07 /adet vergisiz fiyat

Durum
Teklif güncel değil
Minimum sipariş
15 adet
Mevcut miktar
150 adet
Ülke
Almanya
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
Nakliye süresi
3 günler
EAN:
4270003386616
Son güncelleme
1 ay önce

Bu kategorideki güncel teklifler
Teklif tanımı

Hava Mesh örgü ile duruş düzeltme - nefes alabilir sırt Sabit bir tutuş için rahat göğüs askısı olan erkekler ve kadınlar için düz tutucu, geniş omuz askılı duruş eğitmeni (S / M)

Sırt tutucu, iyi havalandırma için entegre siyah örgülü esnek ve yumuşak omuz askısı sayesinde yüksek kaliteli işçiliği ve rahat kullanımı ile etkileyicidir.
Duruş eğitmeni düz bir duruşun korunmasına yardımcı olur ve yuvarlak sırt, boyun kamburluğu ve sırt ağrısından kaçınmaya yardımcı olur. Kadınlar ve erkekler için Duruş Düzeltici.
Sırt antrenörü, optimum destek sağlamak için sırt askısı, sırt kemeri, omuz askısı ve çift göğüs askısı ile donatılmıştır. Omuz askıları ekstra geniştir ve omuz bandajına benzer.
Giysilerin altında görünmez bir şekilde giyilmek. Sırt desteğinin midede iki ayarlanabilir kayışı ve omuzda iki ayarlanabilir kayışı vardır. Böylece, arka montaj optimum güçlü bir düzeltme ve düz bir duruş sunar.
Diğer şeylerin yanı sıra, duruş eğitmeni boynu rahatlatır ve bir sırt ekstanstörü gibi çalışır. Sırt stabilizatörü erkekler ve kadınlar için uygundur. Düz sırt düzleştirici iki boyutta mevcuttur - S/M ve L/XL



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.